Десет състезания също могат да излъчат адекватен шампион във Формула

...
Десет състезания също могат да излъчат адекватен шампион във Формула
Коментари Харесай

Фетел: 10 състезания са напълно достатъчни за определяне на шампион

Десет надпревари също могат да излъчат съответен първенец във Формула 1 при водачите и при конструкторите, съобщи четирикратният международен отличник Себастиан Фетел по време на видео конференция в дома си в Швейцария.

Сезонът в най-престижната автомобилна конкуренция бе на път да стартира през месец март, когато Световната здравна организация (СЗО) разгласи увеличаващото се разпространяване на COVID-19 за пандемия. Това сложи на пауза спорта като цяло, а Формула 1 таман трябваше да започва в Мелбърн, Австралия. Така " Либърти Медия " анулира огромна част от стартовете до късното лято, само че съгласно Фетел и десетина са задоволителни.

Той сподели: " Не знам какво ще бъде чувството, тъй като досега не сме се справяли с сходен тип условия. В предишното е имало малко надпревари, през днешния ден има доста, само че аз не мисля, че това има огромно значение що се касае до купата. Сезонът си е сезон, без значение дали има 10, 15, 20 или 25 старта. И в този случай би трябвало да имаш неизменност. С по-малко надпревари всеки старт е дори още по-голям ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР