Десет дни след премиерата си в кината Бързи и яростни

...
Десет дни след премиерата си в кината Бързи и яростни
Коментари Харесай

Бързи и яростни 10 спечели над два милиона лева за десет дни в кината у нас

Десет дни след премиерата си в кината " Бързи и гневни 10 " се обрисува като втория касов шлагер за годината, откакто първоначално й " Аватар 2 " съумя да прекрачи бариерата от два милиона лв. доходи за 10 дни, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Новите житейски избори, пред които е подложен Доминик Торето, водят към предстоящо продължение на поредицата и към този момент са гледани от 150 053 фенове, а приходите от билети са 2 067 029 лв..

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - мюзикълът " Малката нимфа ". Игралната версия на анимацията на " Дисни " от 1989 година, основана по претекстове от приказката на Андерсен от 1837 година, е гледана към този момент от 17 536 фенове и има 219 212 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трето място е за комедията с Робърт Де Ниро " Кошмарно татенце ", чиято премиера беше предишния петък. Случващото се сред сина Себасчън, годеницата му Ели и кандидат-свекъра Салво по време на уикенда с цялата фамилия на Ели е гледано от 2 706 фенове и има 36 253 лв. доходи.

На четвърта позиция е " Пазители на галактиката vol. 3 ", който е към този момент месец в кината у нас. Завършекът на историята на най-обичаната тайфа неудачници е проследен от 54 225 фенове, като приходите от билетите им са 778 345 лв..

Пето място измежду най-гледаните филми заема трилърът " Хипнотик " с Бен Афлек в основната роля. Търсенето на изчезналата щерка на детектив, който намира следите й в поредност от банкови кражби, е по екраните у нас към този момент трети уикенд, като досега феновете са 14 230, а приходите - 180 686 лв..

На шеста позиция застава анимацията " Горските мечоци: Завръщане на Земята ". Битката на бандата от Пайн Трий за спасяването на Земята от нашественици е втора седмица в кината. Гледали са я 5 880 фенове и са регистрирани 60 618 лв. доходи от билетите им.

Седмо място е за третата премиера - " Рицарите на зодиака ", основан по манга анимацията на Масами Курумада. Приключенския екшън за борбата сред Богинята на войната и Рицаря на Зодиака е гледан към този момент от 1 121 фенове, а за трите дни е събрал 14 962 лв. доходи.

Осма позиция заема анимацията " Супер Марио Bros.: Филмът " - трета подред кино акомодация по видеоиграта на " Нинтендо ". Случващото се в Гъбеното кралство, в което водопроводчика Марио би трябвало да избави брат си Луиджи, е по екраните към този момент втори месец, като за това време са го гледали 123 422 фенове и регистрира 1 472 198 лв. доходи.

Девета позиция в топ 10 заема съветският " Чебурашка " - игрална версия на основания от Леонид Шварцман воин от анимацията " Крокодила Гена " през 1969 година. Как познатият воин съумява да оправи връзките сред градинаря Гена и щерка му Таня са видели към този момент 697 фенове, а приходите от билети са 8 347 лв..

На десета позиция е комедията " Книга за възрастни: Глава втора ". Пътуването на познатите от първата част героини из северна Италия за сватбата на едната е проследено от към този момент 6 040 фенове, а за трите седмици в кината приходите са 73 431 лв., добавя Българска телеграфна агенция.

През предишния уикенд в киносалоните са били общо 55 655 фенове, като половината от тях са гледали Вин Дизел и компания, а всеки трети - Ариел и сантименталната история с Ерик. Миналата година по същото време филми са гледали 34 037 души, като всеки трети тогава е предпочел " Топ гън: Маверик ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР