Дерпутатът от ДБ Ивайло Мирчев днес избухна във фейсбук след

...
Дерпутатът от ДБ Ивайло Мирчев днес избухна във фейсбук след
Коментари Харесай

Миролюбивият Ивайло Мирчев се ядоса: Разбирам, че Янев бърза да замени българската реалност с руска, но да не ползва методите на Путин

Дерпутатът от Демократична България Ивайло Мирчев през днешния ден избухна във фейсбук откакто Стефан Янев се опита да влияе върху българите с методите на съветската агитация.

" Разбирам, че Янев няма самообладание да подмени българската действителност с съветска, само че партията му да употребява фотография на стара рускиня, брояща копейки, с цел да илюстрира по какъв начин еврото щяло да ни докара до просешка тояга… ами, доста ниска топка е всичко това,, разяснява Мирчев във фейсбук.

И продължи:

Няма по какъв начин хем да ползваш похватите на фабрика за подправени вести, хем да претендираш, че си българският напредък. Възходът допуска да вървиш нагоре, а не да си кандидат в надпреварата за най-впечатляващо дъно, което в последно време тече в псевдопатриотичния бранш.

По въпроса за “страховитото ” евро ще пиша настрана, тъй като патриотарската линия, по която яневите партизани ще борят неприятния Запад има потребност да бъде контрирана със сериозните причини по тематиката.

Явно на " Български напредък " непрекъснато им " говорит Москва ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР