Дербито с Локомотив (Пловдив) в неделя може да донесе нещо,

...
Дербито с Локомотив (Пловдив) в неделя може да донесе нещо,
Коментари Харесай

Бруно Балтазар залага на четирима българи за дербито срещу Локомотив

Дербито с Локомотив (Пловдив) в неделя може да донесе нещо, което не се е случвало на Ботев от началото на сезона. А точно, " канарчетата " могат да стартират в стартовия си състав с четирима български играчи. През актуалната акция най-вече родните състезатели в 11-те на " жълто-черните " са били до трима, в разнообразни конфигурации, включващи - Виктор Генев, Тодор Неделев, Димитър Тонев, Николай Минков и Красиан Колев. Неделев и Тонев към този момент не са в отбора, откакто минаха в Лудогорец и Пирин, написа " Тема Спорт ".
 Готово е осветлението на Сектор А на Готово е осветлението на Сектор А на " Колежа "
Сега осъден за дербито ще е вратарят Ханкич и неговото място се чака да заеме Георги Аргилашки.

Останалите трима българи ще са централният бранител Виктор Генев, халфът Красиан Колев и крилото Николай Минков.

За последно Ботев е бил с повече от трима български състезатели на терена в последния кръг от плейофите предишния сезон, при успеха с 2:1 над Славия в Коматево на 22 май.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР