Депутатката от Републиканската партия в Камарата на представителите Марджъри Тейлър

...
Депутатката от Републиканската партия в Камарата на представителите Марджъри Тейлър
Коментари Харесай

Изгониха депутатката, поискала импийчмънт на Джо Байдън

Депутатката от Републиканската партия в Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн е била отстранена от две комисии в долната камара на Народното събрание на Съединени американски щати, съобщи Би Би Си.

Законодателката от щата Джорджия е била изключена от комисиите по обучение и бюджет с 220 гласа "3а ", в това число и 11 нейни съпартийци. Против нейното премахване са се оповестили 199 нейни сътрудници. Останалите 34-ма от 453-мата парламентаристи са се въздържали или не са участвали на съвещанието.

"Грийн е била изгонена поради провокативни изявления. Едно от тях е било: Най-лесният метод да отстраним Нанси Пелоси (председателката на Камарата на представителите) от власт е патрон ", напомни английската медийна корпорация.

Би Би Си добави, че всички изявления на депутатката, поради които тя е била отстранена от комисиите, са били направени преди изборите за долната камара на 3 ноември 2020 година

Да напомним, парламентаристката на 22 януари 2021 година е внесла публично искане за начало на процедура по импийчмънт на 46-ия президент на Съединени американски щати Джо Байдън. Документът е бил импортиран два дни след встъпването на новия държавен глава в служба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР