Депутатката от БСП Анна Славова обвини зам.-председателя на парламента Валери

...
Депутатката от БСП Анна Славова обвини зам.-председателя на парламента Валери
Коментари Харесай

Депутатката от БСП обвини Валери Симеонов, че унижава жените

Депутатката от Българска социалистическа партия Анна Славова упрекна зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов , че унижава дами национални представителки.

По думите й това не било еднократно, а сходен случай имало и с депутатът от ГЕРБ Милена Дамянова. Спорът обаче се завихри от алтернативата - може ли ПГ на Българска социалистическа партия да гласоподава " с краката си ", или това " единствено маймуна го може ".

Повод за обвиняването стана изявлението на социалистката Надя Клисурска, която остро подлага на критика предло дами ята на ръководещите и на Патриотите, като разгласи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа измененията в Закона за чужденците.

По думите й постоянно, огромна част от депутатите не схващат какво гласоподават и това демонстрира неува дами е към жителите, на което председателстващият Валери Симеонов й направи забележка да съблюдава положителния звук.

В отговор депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов я подлага на критика, че алените депутати няма по какъв начин да гласоподават, тъй като не са в пленарната зала.

" ПГ на Българска социалистическа партия сега гласоподава с краката, тъй като това, което ни се предлага, качеството на българското законодателство и придатъкът, в който всички се превърнахме, на изпълнителната власт, приказвам за вас, делегитимира това Народно заседание от дълго време ", отвърна Клисурска.

" Само не можах да схвана по какъв начин гласувате вие с краката. Това маймуна може да го направи, човек мъчно ", подметна Симеонов от парламентарната естрада, което провокира гнева на Славова, която заплаши водача на НФСБ с оставка.
" Не за първи път си позволявате, като председателстващ, да унижавате дами те депутатки. Преди 10 дни това се случи с вашата колежка Милена Дамянова и вие не станахте да я отбраните. Сега го вършиме с колежката Клисурска ", сподели тя от трибуната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР