Депутатите в долната камара на руския парламент одобриха законопроект, който

...
Депутатите в долната камара на руския парламент одобриха законопроект, който
Коментари Харесай

Руските законодатели приемат законопроект за конфискуване на активи на онези, които дискредитират армията

Депутатите в долната камара на съветския парламент утвърдиха законопроект, който ще разреши на управляващите да конфискуват активи на лица, наказани за разпространяване на „ съзнателно погрешна информация “ за военните.

Държавната дума одобри мярката в сряда и се чака законопроектът да бъде утвърден от горната камара, преди да бъде подписан от президента Владимир Путин.

След като стане закон, законодателството ще разреши на държавното управление да конфискува пари, полезности и други активи на тези, които подлагат на критика войната в Украйна.

Новият закон ще се ползва за наказаните за обществено подбудителство към „ екстремистки действия “, приканване към дейности, които биха навредили на сигурността на страната или „ дискредитиране “ на въоръжените сили.

Пикерът на Думата Вячеслав Володин сподели, че законопроектът е ориентиран против „ негодници и предатели, тези, които през днешния ден плюят в гърба на нашите бойци, които са предали родината си, които трансферират пари на въоръжените сили на страна, която води война...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР