Депутатите решиха, че може да не платим и да задържим

...
Депутатите решиха, че може да не платим и да задържим
Коментари Харесай

Депутатите решиха: Не плащаш за услуга, ако не ти дадат касова бележка

Депутатите взеха решение, че може да не платим и да задържим заплащането, до момента в който не получим касова записка. Трябва ли да бъде извикана полиция, с цел да се излезе от сходна обстановка в ресторант или фризьорски салон, да вземем за пример, занапред ще бъде изяснявано.
Прочетете още
След сериозен спор беше признато и предлагането на ГЕРБ-СДС Данък добавена стойност за заведенията за хранене да остане 9% най-малко до края на идната година.

„ Колегата Делян Добрев желае по-нисък недостиг. Сега би трябвало да излезете от ГЕРБ и да кажете: „ Вдигаме налога, тъй като заведенията са цялостни ”. Излизаме и ни питат хората по какъв начин заведенията за хранене са с по-нисък налог от медикаментите? ”, съобщи Мартин Димитров, ПП-ДБ.

„ Вашето държавно управление ни вкара в рецесия. Наложихте глобите. Тогава вкарахме план с понижено Данък добавена стойност за медикаменти. Тогава гласувахте „ срещу ”, безапелационен е Цончо Ганев от „ Възраждане ”.

„ Ще изтъквам Йордан Цонев. Той преди време сподели, че ще упорства персонално това да се промени. Става въпрос за доходи от 300 милиона, които на финансовия министър му трябват. Или имате прикрито присъединяване в ресторантьорския бизнес, или получавате пари от тях ”, уточни Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ Вие чели ли сте законопроекта? Ако бяхте, може би щяхте да видите, че 9% е предложение на Министерския съвет. Защото сега бламирате Министерски съвет ”, акцентира Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС.

„ Единият вид е да се върнем на 20%, а другият да останем на 9 и да има ограничения за изсветляване. Ако няма да се одобряват ограниченията за изсветляване, да се качим на 20% ”, настоя финансовият министър Асен Василев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР