Депутатите отхвърлиха точка 12 от дневния ред за програмата за

...
Депутатите отхвърлиха точка 12 от дневния ред за програмата за
Коментари Харесай

Парламентът не иска да гласува управленската програма на Нинова


Депутатите отхвърлиха точка 12 от дневния ред за програмата за тази седмица . Това е управническата стратегия за идващите шест месеца на властта, както предложи през вчерашния ден Българска социалистическа партия - партията, която държи третия мандат.

Движение за права и свободи се опълчи на желанията на Българска социалистическа партия на следващия ден в Народното събрание да се гласоподава управническата стратегия, предлагана от мандатоносителя Корнелия Нинова.

Няма процедура, по която да се гласоподава стратегия с небосвод от 6 месеца, съгласно Йордан Цонев. Условия за сформиране на държавно управление не се вършат в Народното събрание , по мнението му. Това предложение за него е юридически и парламентарен нихилизъм.

Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия не се съгласи. Никъде в правилника не е неразрешено Народното събрание да възнамерява програмата си , посочи той.
 Нинова отсрочва неизбежния завършек на властта Обновена
Нинова отсрочва неизбежния завършек на властта

Ще предложи Асен Василев за министър председател

Припомняме, през вчерашния ден Нинова изиска да се внесе в Народното събрание управническата стратегия плюс законодателната част и значимите за приемане закони за проекта за възобновяване.

На 25 юли съвещанието на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия приключи с предложение за два разновидността с третия и финален изследователски мандат, откакто водачът на Има Такъв Народ през обществените мрежи разгласи, че се отдръпва от обединението. Този път на политическата обстановка на ПГ на " Демократична България ". От партията след това

На същия ден обаче, ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски не сподели какви са разновидностите, които ще гласоподават социалистите през днешния ден.

Българска социалистическа партия бяха към този момент прикани да не държат мандата ненужно от опозицията в лицето на ГЕРБ/СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР