Депутатите от украинския парламент призовават за използване на всички законодателни

...
Депутатите от украинския парламент призовават за използване на всички законодателни
Коментари Харесай

Украинският парламент настоява САЩ да блокират Северен поток 2

Депутатите от украинския парламент приканват за потребление на всички законодателни принадлежности, основно наказания , за " , зов до Камарата на представителите и Сената на Конгреса на Съединени американски щати, оповестява ТАСС.

" Върховната Рада на Украйна приканва Камарата на представителите и Сената на 117-ия конгрес на Съединените американски щати да употребяват всички налични принадлежности, планувани от американското законодателство, за да спрат изцяло и необратимо построяването на газопровод в границите на план " Северен поток 2 " посредством използване на блокиращи наказания против всички участници в този съветски геополитически план, в това число Nord Stream AG ", гласи текстът на признатия документ.
 Байдън анулира наказания против
Байдън анулира наказания против " Северен поток 2 " и съдружник на Путин

Германия е удовлетворена, Русия е удовлетворена, в отчет до Конгреса написа - " Отмяната на наказания е в народен интерес на Съединени американски щати "

Киев декларира, че работи за подсилване на енергийната сигурност на Украйна и Запада . Според украинската страна задачата на газопровода е да сътвори механизми за напън върху Украйна предвид на обстоятелството, че газопроводът заобикаля нейната територия .

Убеждават американските си сътрудници , че продължаването на строителството на " Северен поток 2 " ще способства за ескалация в Донбас .

Украински депутати показаха угриженост, че " отчетът на Конгреса , показан от Държавния департамент на Съединени американски щати на 19 май и препоръчаните спомагателни наказания не плануват ограничения против основната компания на участника в " Северен поток 2 ", Nord Stream AG. Убедени сме, че единственият дълготраен механизъм, гарантиращ , че Русия не употребява " Северен поток 2 " като енергийно оръжие , е цялостно блокиране на опцията за неговото довеждане докрай и въвеждане в употреба ", се споделя в документа.

Украински парламентаристи и общественици, както и ръководителят на управителния съвет на " Нафтогаз " на Украйна Юрий Витренко се обърнаха с отворено писмо до Съединени американски щати и европейските страни, в което приканиха за опазване на глобите против Северен поток 2.
 Меркел похвали Съединени американски щати за доближаването към Германия за
Меркел похвали Съединени американски щати за доближаването към Германия за " Северен поток 2 "

Но канцлерът има вяра, че възгледите на Вашингтон и Берлин остават различни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР