Депутатите от парламентарната група на БСП за България“ се завърнаха

...
Депутатите от парламентарната група на БСП за България“ се завърнаха
Коментари Харесай

Депутати с разнородни реакции за завръщането на БСП в парламента

Депутатите от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ се завърнаха в пленарна зала след 3-месечно неявяване и още веднъж се включиха в работата на законодателния орган.
Това провокира разнопосочни мнения измежду колегиите им, съобщи БГНЕС.
Според Тома Биков от ГЕРБ, за работата на Народното събрание е по-добре, че най-голямата опозиционна партия взе участие в нея .
„ Работата на Народното събрание не е наложително да бъде спокойна. Най-добре е всички, които са определени за народни представители, да бъдат в зала “, акцентира той и оцени като „ вярно решение “ и „ добра вест “ завръщането на Българска социалистическа партия.
Според Драгомир Стойнев, д епутатите от левицата не са изгубили тренинг в работата си . „ Три месеца сме отсъствали, само че ние се интересувахме от работата на Народното събрание, а за тях нищо не се свърши. Този парламент работеше сред 2 и 3 часа дневно. Нямаше задоволително законодателство “, счита депутатът от Българска социалистическа партия.
Стойнев означи, че с сътрудниците му се връщат в един изменен парламент, тъй като в него липсва подалият оставка като народен представител и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, както и някогашният ръководител на Правната комисия Данаил Кирилов, който зае поста на правосъден министър.
Виждаме, че Делян Пеевски към този момент всеки ден идва на работа, което е сносно . Хората са спокойни. Очаква ни градивна работа “, означи Стойнев.
Той бе безапелационен, че напускането на Народното събрание от страна на Българска социалистическа партия не е повлияло на резултата им на провелите се избори за Европейски парламент .
Не толкоз позитивно оцени завръщането на левицата водачът на НФСБ Валери Симеонов. „ Работата ще се забатачи в този момент, тъй като ще стартират неоснователни възражения и оспорвания “, счита той. Според Симеонов и без депутатите от Българска социалистическа партия Народното събрание е работил задоволително дейно.
„ Когато опозицията има някакви възражения или оспорва законопроект и ли решение на Народното събрание, тя прави това незадълбочено, като се гони абсурда. С това сме разнообразни от тях “, счита Симеонов. Той дефинира още като „ нелепост “ настояването на Българска социалистическа партия за оставка на финансовия министър Владислав Горанов, поради повишения размер на дотацията, взета от партиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР