Депутатите от комунистическата партия, оглавявани от лидера на фракцията Генадий

...
Депутатите от комунистическата партия, оглавявани от лидера на фракцията Генадий
Коментари Харесай

Руски депутати искат връщане на червеното знаме на СССР

Депутатите от комунистическата партия, ръководени от водача на фракцията Генадий Зюганов, внесоха в Държавната дума законопроект , предлагащ да се смени знамето на Русия със знамето на Съюз на съветските социалистически републики . Документът е пуснат в електронната база данни на Думата във вторник, оповестява ТАСС.

Инициативата предлага изменение на член 1 от Конституционния закон " За държавното знаме на Руската федерация ". Те оферират да се откри, че знамето е " алено правоъгълно пано с изображение в горния му ъгъл на златен сърп и чук и над тях алена петолъчка звезда, обрамчена със златна рамка ".

Като едно от обясненията за нуждата от промяна на знамето депутатите цитират резултатите от анкета на VTsIOM, извършена при започване на 2021 година, съгласно която " 67% от руснаците съжаляват за разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и единствено една четвърт от интервюираните настояват противоположното. "

На въпрос по какъв начин бихте дали своят вот, в случай че през днешния ден се организира референдум за опазване на Съюз на съветските социалистически републики, 73% показаха предпочитание да се резервира като освежен съюз на равноправни суверенни републики, означиха създателите на плана.

В обяснителните материали създателите на самодейността показват, че аленото знаме на Съюз на съветските социалистически републики е " знак на мира, добротата и великите победи ".

" Знамето на успеха, издигнато през май 1945 година над победения фашистки Райхстаг, беше алено . Постиженията на Съюз на съветските социалистически републики в науката, проучването на космоса, медицината, културата, спорта, софтуерния напредък, както и придобиването на престиж и голяма тежест в интернационалната сцена, също е под алено знаме ", показват създателите на законопроекта.

Междувременно шефът на Центъра за политически разбори Павел Данилин разяснява по време на кръгла маса за денацификация, история, принадлежности и вероятности , че Русия се сблъсква освен с украински, само че и с общоевропейски нацизъм , който е директно завещание от Адолф Хитлер , написа ТАСС.

" Трябва да заявим обстоятелството, че украинският нацизъм не е единствената форма на нацизъм, с която сме се сблъскали. Факт е, че украинският нацизъм самичък по себе си бе неосъществим. Наскоро се сблъскахме с европейски нацизъм , когато културата на унищожаване, макар че в действителност, това не е просвета, а просто формат на нацизма, е директно разследване, правоприемник на това, което направи Хитлер. И още повече, Хитлер не е имал и мисъл за възбрана на Достоевски ".

Според Данилин на Запад е доста по-ужасно от директния нацизъм на Хитлер , а руснаците няма да са последните, които ще са преследвано малцинство в Европа и в Съединени американски щати. Той вижда Русия като избавител на целия свят от нацизъм.
 Медведев прикани Русия да е подготвена за експанзия от НАТО
Медведев прикани Русия да е подготвена за експанзия от НАТО

Иска най-модерните оръжия, " въпрос освен на софтуерна самостоятелност, само че и на оцеляване на страната "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР