Депутатите от Комисията за контрол на службите в Народното събрание

...
Депутатите от Комисията за контрол на службите в Народното събрание
Коментари Харесай

Засекретиха изслушването на службите за Миротворец заради Вигенин

Депутатите от Комисията за надзор на службите в Народното събрание се събраха на изключително съвещание. Причината е, че парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " изиска чуване на шефовете на ДАНС, ДАР, НСО и Служба " Военно разузнаване " поради информацията в уеб страницата " Миротворец ", който разгласи политици, общественици и публицисти за врагове на Украйна. Всички те се отзоваха на изключителното съвещание на отрасловата парламентарна комисия, оповестява " Нюз.бг ". 

Председателят на комисия Даниел Митов, който е и депутат от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, съобщи, че повода за днешното събиране и съвещание е появилите се информации, че в уеб страницата " Миротворец " има лист с имена на основни български народни представители, което основава избрана заплаха за въпросните хора, включени в описите. Митов желае депутатите от комисията да обсъдят със службите всички условия към въпросния уебсайт.

Депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров направи и няколко процедурни предложения - на съвещанието на комисията да участва депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, чието име попада в уеб страницата " Миротворец ". Зафиров предложи и самото съвещание на комисията да бъде засекретено и да се организира при закрити врата, като и двете оферти бяха признати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР