Депутатите от Демократична България Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов поискаха

...
Депутатите от Демократична България Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов поискаха
Коментари Харесай

Депутати с извънредно решение за Христо Грозев! Причината

Депутатите от " Демократична България " Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов желаеха проверяващият публицист Христо Грозев да бъде изслушан от парламентарната комисия за надзор над спецслужбите. Това оповестяват от партията и прецизират, че към този момент е изпратено писмо до ръководителя на комисията Даниел Митов.

От Демократична България желаят Грозев да бъде изслушан посредством видеоконферентна връзка на 5 януари, четвъртък, в който ден от седмицата са нормалните съвещания на комисията, а в случай че такова не е планувано, за този ден да бъде планувано изключително съвещание.
-->
Двамата народни представители упорстват също по този начин на това съвещание да бъдат поканени служебният външен министър Николай Милков и представители на службите за сигурност.

Основанието за искане на чуване на журналиста Христо Грозев е, че " оповестяването на български жител за търсене от страна, спонсор на тероризма, според резолюция на Европейския парламент, съставлява опасност за националната сигурност ", показват Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов в писмото си до Даниел Митов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР