Депутатите от БСП ще внесат вота на недоверие срещу правителството

...
Депутатите от БСП ще внесат вота на недоверие срещу правителството
Коментари Харесай

БСП внася сама вота на недоверие

Депутатите от Българска социалистическа партия ще внесат вота на съмнение против държавното управление в региона на опазването на здравето идната седмица, само че няма да търсят съвещания с другите парламентарни групи. Това стана ясно от изказването на зам.-председателят на ПГ на “БСП за България ” Крум Зарков в Народното събрание.

“Ще внесем ясни претекстове. Ще внесем и нашата опция за различен тип система, за различен тип опазване на здравето и всеки, който се разпознае в тях, е добре пристигнал да ги поддържа ”, сподели още Зарков. Според него сполучлив ще е избор, в който стане ясно, че ГЕРБ са неспособни да предложат качествено нов модел на опазване на здравето, а вместо това оферират да се наливат пари в една система, която всички установяват, че е пробита.

“Успешен ще е избор, в който ясно прозвучи, че има път напред, че има друга опция. Математическите калкулации не ни интересуват ”, уточни зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия. “Решението за внасяне на избор на съмнение е взето в събота и здравните експерти работят по претекстовете, които ще са подготвени до края на седмицата. Следващата седмица, в първите дни, ще го внесем в Народно събрание ”, съобщи Крум Зарков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР