Депутатите не успяха да си гласуват постоянните комисии към 48

...
Депутатите не успяха да си гласуват постоянните комисии към 48
Коментари Харесай

Депутатите се скараха заради комисиите

Депутатите не съумяха да си гласоподават непрекъснатите комисии към 48 Народно събрание поради недоразумение. Само управлението на бюджетната комисия стана ясно.

За ръководител на комисията по бюджет и финанси бе определен Петър Чобанов от Движение за права и свободи. Десислава Атанасова излезе на трибуната и изясни, че още нямало единодушие за състава на всички комисии, а Асен Василев настоя да се гласоподават през днешния ден. Хайде малко по-сериозно, няма да си губим времето в 15.00 часа у дома, съобщи той, визирайки предлагането съвещанието да продължи на следващия ден. Корнелия Нинова също изиска да се гласоподават комисии. Спрете да злоупотребявате, обърна се тя към ГЕРБ.

Малко били комисиите, в които няма единодушие за заместник-председатели. Лидерът на Българска социалистическа партия настоя още през днешния ден да се гласоподават комисиите, за които има единодушие. Христо Иванов пък изясни, че той в диалози не е взел участие.

Десислава Атанасова разясни, че имало искания в някои групи за заместник-председателите на комисиите. Костадин Костадинов сподели, че трябвало да има председателски съвет по тематиката. По-трудното било разпределено, по думите му.

Кирил Петков изиска отмора за председателски съвет и през днешния ден да се довърши работата. Не можем повече да губим време в празни приказки, настоя той.

Заради противоречие сред партиите съвещанието бе прекъснато и на следващия ден законотворците ще продължат с тематиката за комисиите.
 В Народно събрание всички подготвени за диалози за коалиция
В Народно събрание всички подготвени за диалози за коалиция

Според Костадин Костадинов няма да има коалиция в този парламент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР