Депутатите не ни допускаха при тях, когато решаваха за лекарствата.

...
Депутатите не ни допускаха при тях, когато решаваха за лекарствата.
Коментари Харесай

Аделина Банакиева: Управляващите проявиха фашизъм към пациентите

Депутатите не ни допускаха при тях, когато решаваха за медикаментите. Казаха ни да си вървим. Гледахме от горната страна по какъв начин като взеха решение да не бъдем изслушани и видяхме по какъв начин се разбързаха. Те приличаха на плъхове. Това съобщи в предаването ”120 минути ” Аделина Банакиева, представител на пациентска организация.
Аз бях онкоболна, само че Слава Богу, оздравях. Оздравях, не с поддръжката на страната, безапелационна е Банакиева.

Правят мораториум върху 13 значими медикаменти с потвърден резултат. Това е геноцид и фашизъм. Сега щели да вършат профилирана комисия, която да взема решение дали да се дадат пари за скъпо лекарство. Като чуя за нова комисия, неприятно ми става – това са още пари. Здравният министър е икономист, няма визия от опазване на здравето. Говорят от през вчерашния ден по какъв начин болно дете е превозено със „ Спартан” в Германия, в случай че това е решението, да закараме децата с балон, с кораба „ Дръзки”... Всички знаем по какъв начин работи Фондът за лекуване на деца. На 6 месеца лекуват по едно дете.

Родители на деца с рядко заболяване също се оплакаха, че сега, в който се е намерило лекуване за рожбите им, схващат, че би трябвало да сами да го платят. Те провеждат коледен базар, с цел да могат да съберат средства за оздравяването на малчуганите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР