Депутатите избраха Симона Велева, предложена от Продължаваме промяната и Пролет

...
Депутатите избраха Симона Велева, предложена от Продължаваме промяната и Пролет
Коментари Харесай

Депутатите избраха новите членове на СЕМ

Депутатите избраха Симона Велева, препоръчана от " Продължаваме промяната " и Пролет Велкова, препоръчана от " Демократична България " за членове на Съвет за електронни медии.

Така те ще заемат местата на София Владимирова и Розита Еленова, чиито мандат в регулатора изтече. Кандидатурата на Тодор Беленски от " Възраждане " не беше призната.

В концепциите на никое място не чух метода на финансиране на публичните медии. Дали считат да приложат метод на финансиране или споделени услуги - за да се усъвършенства метода им на ръководство. Никъде не се засегна тематиката за препредаването на аудиовизуалните творби, съобщи Любомир Каримански, Има Такъв Народ.

Гласувах срещу заради бързо завършилия спор. Не знаете какъв претендент избрахте. Можете да им благодарите, че беше определен човек с дългата ръка на Движение за права и свободи. Тя е от тези, които когато нещо не им хареса - го не разрешават. Дадохте власт на човек, който ще прави същото. Тъй като нямаше дебат… това в последна сметка нямаше да има значение откакто Движение за права и свободи погали по рамото Демократична България. На вашата съвест ще тежи, когато за очни да мачка някои публицисти - дали ще е Волгин или различен, само че ще се нагледате, съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Кандидатката, която беше утвърдена, сподели на чуването, че педофилите също са жертви. Може идващия да е фен на канибалите. Днес унищожихте престижа на Съвет за електронни медии. Унищожихте престижа на Народно събрание, сподели Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ".

Госпожа Велкова съставлява тази част на гилдията, която счита, че би трябвало да има стандарти. Разбирам културната война, само че тези стандарти би трябвало да бъдат отглеждани. Искам да кажа, че изказванията за това какво се чула в това чуване просто не дават отговор на настояванията. Ние си позволихме да нападаме по този начин вашия претендент за Българска народна банка, господин Йорданов. Аз се гордея с индивида, който избрахме, съобщи Христо Иванов от Демократична България.

Имам право на мнение. Най-големият проблем е, че група хора се мислят за престижи. Вие не гласувахте за нашия претендент на Българска народна банка. Бих подкрепил чисто съдружна ваш претендент, само че не човек на Движение за права и свободи, отговори Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Пролет Велкова има премия има премия от националната мрежа на децата, която има над 100 организации. Ако тя е нарушила правата на децата, тя нямаше да има това доверие, акцентира Антоанета Цонева от Демократична България.

С антириторика и антиповедение човек маже да влезе в полето на политиката, само че по този начин не трябва да ръководи и не може да ръководи. Модели виждаме такива в последните 12 години. ГЕРБ се появиха с анти Движение за права и свободи говорене, вашата оценка за ГЕРБ сме я чули. Сега твърдите, че вършиме по-различно. Но на политическия терен се появихте с анти реторика, сподели Мустафа Карадайъ- Движение за права и свободи. Господин Тодор Йорданов приказва кой с кого бил непосредствен - като излизате тук, защитавайте своите позиции, а не с анти говорене. Противопоставянето няма да реши никакви проблеми.

Чрез процедури позволихте да се стартира дебата след гласуването. Избрахте претендент по извънредно циничен метод, сподели Николай Дренчев от " Възраждане ".

Не знам за какво дебатът се организира след избора. Господин Карадайъ ние нямаме претендент. Въздържахме се. Благодарение на вас Пролет Велкова беше определена. Ние не желаеме да имаме хора в Съвет за електронни медии. Който желае да има хора в Съвет за електронни медии носи отговорност за тях, сподели Тома Биков- ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР