Депутати отказват да се докоснат до снимки на деца с

...
Депутати отказват да се докоснат до снимки на деца с
Коментари Харесай

Депутати отказват да вземат снимки на деца с увреждания, бягат панически

Депутати отхвърлят да се допрян до фотоси на деца с увреждания. В последния ден на Народното събрание, преди лятната почивка, майките се пробваха да раздадат на народните представители фотоси на децата си, с цел да им припомнят какво не са свършили като законотворци, до момента в който се плацикат в морето. Те обаче отхвърлиха да вземат фотосите и на прибежки отминаха майките.
Страдащите хора закачиха на шир фотосите пред протестната палатка, с вяра, че въпреки всичко ще погледнат лицата на децата в потребност. Наредиха пред входа на Народното събрание надуваеми пояси и топки, напомняйки, че децата с увреждания няма да почиват, а ще стоят в палатката, надявайки се страната да се сети за тях.

„ Докато депутатите си почиват, някои от децата ни може би няма да дочакат есенната сесия на Народното събрание. Просто ще си отидат. За това несъмнено се опасяват да вземат фотосите им и да ги погледнат в очите. Но ние и след ваканцията ще бъдем тук. Ще чакаме националните избраници, с цел да им напомним, че имат работа за извършване “, сподели пред Фрог нюз една от майките.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР