Депутати от Възраждане“ се опитват да изключат звука от колоните

...
Депутати от Възраждане“ се опитват да изключат звука от колоните
Коментари Харесай

Скандал и физически сблъсъци в парламента

Депутати от „ Възраждане “ се пробват да изключат звука от колоните в пленарната зала, до момента в който ръководителят на енергийната комисия Делян Добрев показва от място отчета за промени в Закона за използване на ограничаващите ограничения по отношение на Русия .

Стигна се до сдърпване сред обособени народни представители от „ Възраждане “ и Йордан Цонев и Делян Пеевски от Движение за права и свободи. Това докара и до по-сериозен конфликт сред групата на Движение за права и свободи и на „ Възраждане “. Петър Петров от „ Възраждане “ изиска пленарното съвещание да бъде прекъснато.

Извънредното съвещание на Народното събрание беше намерено с регистрирани 121 депутати в пленарната зала . Още преди началото му депутатите от „ Възраждане “ още веднъж бяха пред парламентарната естрада. Пред публицисти в Народното събрание Цвета Рангелова разгласи, че не престават с блокирането на трибуната на Народното събрание до възобновяване на естествената му работа.

Това пречи на сътрудниците им от останалите парламентарни групи да се изричат от трибуната. В тази връзка ръководителят на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова предложи народните представители да се изричат от място, залата гласоподава „ за “. Така от място Теменужка Петкова изиска, а болшинството одобри да стартира с разискване на таксата за пренос на съветски газ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР