Депутати от ДПС напуснаха дебата по вота на недоверие в

...
Депутати от ДПС напуснаха дебата по вота на недоверие в
Коментари Харесай

ДПС напусна дебата по вота, Карадайъ поздрави протестиращи на турски език

Депутати от Движение за права и свободи напуснаха дебата по вота на съмнение в националното заседание, с цел да поздравят симпатизантите си, събрали се пред Народното събрание.

Част от парламентарната група на Движение за права и свободи, отпред с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народното събрание.

Мустафа Карадайъ даже подздрави на турски език част от събралите се симпатизанти и се ръкува с тях. 

" Знаете ли защо сте тука? Те са пристигнали за оставката, и ние сме за оставката и взехме решение да обменим мисли. Първо с тях, след това с вас ще приказваме ", отвърна Карадайъ на събралите се публицисти. 

" Ще ги помолим да бъдат деликатни, да не бият депутатите, които поддържат ръководещото болшинство. Ние сме мирни хора, дано всички си кажат мнението. Когато протестиращите от страната идват да стачкуват в София, несъмнено имат потребност от организацията, когато тези, които стачкуват от София, нямат потребност. Ей, тука на Докторската градинка се съберем тука, и аз по този начин пристигам, без организация. Хората от страната, също би трябвало да бъдат показани на жълтите плочки, нали не е ок, единствено софиянци да сме тука ", разяснява Йордан Цонев. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР