Депутатът от ВМРО от Петрич Стоян Божинов днес ще се

...
Депутатът от ВМРО от Петрич Стоян Божинов днес ще се
Коментари Харесай

Псуващият депутат от Петрич се връща на работа


Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация от Петрич Стоян Божинов през днешния ден ще се появи в Народното събрание откакто стана прочут като жестоко псуващ и хвърлящ жестоки обиди по общинар. Скандалът в общинския съвет в Петрич, при който депутатът псува общински консултант, не стопира да тресе града. Грозната сцена се е разиграла на едно от последните съвещания на съветниците. На него депутатът Стоян Божинов изпусна нервите си и скочи с остри обиди против общинар. По този мотив хора от Петрич поиската оставката му и започнаха и подписка.

Гражданите на Петрич бяха мощно възмутени от държанието на локалния депутат и желаеха неговата оставка. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Стоян Божинов изпусна нервите си в залата на Общински съвет – Петрич. Той насочи неприемливи обидни квалификации към общинския консултант от ГЕРБ Светослав Шарков, наричайки го „ отпадък “ и „ мръсно ко**ле “ пред цялостна зала съветници, публицисти, камери и жители. Това провокира остра реакция на присъстващите и на жителите. Председателят на Оценка за съвместимост Георги Тренчев напомни на Божинов, че той също е работил като консултант с сътрудника, който през днешния ден наскърбява.

С непознато до момента самочувствие Стоян Божинов показва държание, което един депутат не би следвало да има, а обществото НЕ би трябвало да търпи и толерира. Още повече, че точно Божинов като консултант и политически водач постоянно е приказвал за морал и правила. Това ли са неговите? Морално и кардинално ли е да наречеш „ отпадък “ и мръсно к***ле някогашен собствен сътрудник? Това ли е лицето на Петрич и област Благоевград в 44-то Народно заседание? Това ли е общинският водач на Вътрешна македонска революционна организация – Петрич? ", декларират те в следващата си декларация.

Гражданите на Петрич желаят оставката и реакция от страна на политическото управление на Вътрешна македонска революционна организация за обидите и държанието на техния депутат, написа Пик.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР