Депутатът от Възраждане Николай Дренчев отказа да отговори на въпроси

...
Депутатът от Възраждане Николай Дренчев отказа да отговори на въпроси
Коментари Харесай

Ваксиниран депутат от Възраждане не казва със зелен сертификат ли влезе в парламента

Депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев отхвърли да отговори на въпроси на Actualno по какъв начин е влезнал в постройката на Народното събрание през днешния ден.

Припомняме, че от през вчерашния ден (24 януари) в двете здания на Народното събрание се влиза единствено със зелен документ или след бърз антигенен тест. За задачата има ситуирани лаборатории пред входовете.
След имунизационната епопея: Секретарят на " Възраждане " конкретизира защо ще съди bTV
Секретарят на партия " Възраждане " Николай Дренчев обясни защо счита да съди bTV. Както знаете сред партията и малкия екран се разр...
Прочети повече
Дренчев подмина всички въпроси и напусна постройката в цялостно безмълвие. Именно той беше един от главните герои в репортажа на Мария Цънцарова, който разкри, че една трета от депутатите в партия " Възраждане ", която на 12 януари провежда митинг против въвеждането на зелен документ, са имунизирани против COVID-19.

Секретарят на партията Дренчев непосредствено съобщи пред медията, че не би предложил на никой да се имунизира и добави: " както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ". Оказва се обаче, че Дренчев е имунизиран на 19 август с еднодозовата ваксина на " Янсен ", което значи, че към момента има годен зелен документ. Преди да бъде оголен обаче Дренчев даже дефинира имунизациите като " колосален социално-икономически опит ".  

По-рано през днешния ден пред камерата на Actualno различен народен представител от партията на Костадин Костадинов - Елена Гунчева разгласи, че е влезнала в Народното събрание без зелен документ и без да си направи бърз антигенен тест. Още при започване на годината медията ни разгласява материал, в който беше изяснено, никой не може да спре депутатите да извършват служебните си отговорности. Подробности - четете тук.

Сподели с твоите другари

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР