Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Заплашвали Ицо Хазарта, преди да влезе в политиката

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, направи своето първо изявление от парламентарната естрада. Това се случи по време на дебатите преди гласуването на оферти партията кабинет.

Той на няколко пъти сподели, че преди да се причисли към плана на Асен Василев и Кирил Петков е бил заплашван, " че ще загуби най-ценното си ".

" Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са настрана от политиката ", стартира той.

" Когато получих покана да се причисля към плана на господин Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на господин Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия роман, само че почтено казано, не беше задоволителен, с цел да ме накара да допускам в триумфа ", признава Петров.

" Затова направих нещо друго. С огромна част от вас се познаваме, с някои от вас сме другари. Познавам и началниците, вашите спонсори. Реших да попитам: Що за хора са Асен Василев и Кирил Петков, за какво не би трябвало да им имам вяра. Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а доста двусмилено обръщение, че в случай че продължа да ги поддържам, ще изгубя най-ценното нещо, което имам. И ми се желае хората - създатели на концепцията да получа това обръщение, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този тим, аз имам вяра в него и съм уверен, че той ще работи за България " , сподели той.

После добави, че знае, че някои от депутатите имат държанието, което имат, тъй като са получили същото обръщение.

" Аз съм човек, който също изпитва боязън, само че един път Асен Василев ми сподели: " Нормално е да те е боязън, само че има неща, които са по-важни от страха " , приключи Христо Петров.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР