Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Стела Николова

...
Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Стела Николова
Коментари Харесай

Защо Стела Николова от ПП-ДБ иска среща с председателя на Държавната агенция за бежанците?

Депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Стела Николова упорства да се срещне с управлението на Държавната организация за бежанците , разкриха от пресцентъра на политическата мощ.

Поводът е среща на народния представител с съветския отстъпник Алексей Алчин , избавил се от депортиране, макар че Варненският областен съд в началото позволява екстрадицията му в Русия. Впоследствие Апелативният съд в морската ни столица анулира решението и отхвърля екстрадицията с претекста, че правата на Алчин ще бъдат нарушени поради политическите му убеждения . 2 дни след началото на пълномащабната война на Русия в Украйна той провежда митинг против Путин във Варна и демонстративно изгаря съветския си паспорт . Понастоящем в Русия против Алчин е повдигнато остаряло обвиняване за укриване на налози .

„ Руснаци, които търсят протекция в България, не напущат родината си от хубаво. Алексей Алчин и още трима души пристигнаха при мен с молба на предам на Държавната организация за бежанците да спре да написа мнения на съдилищата, че Русия е другарска и демократична страна. Ще желая среща с ръководителя на Агенцията “ , декларира Николова.

От ПП-ДБ припомнят, че в края на месец май Върховният административен съд /ВАС/ отхвърли политическо леговище на още един руснак – Александър Стоцки . Върховен административен съд базира решението си на мнение на Държавната организация за бежанците , което гласи, че ситуацията в Русия не се е трансформирало фрапантно в отрицателен проект през миналите 20 години. Според претекстовете в Москва има построени демократични институции и настоящи цивилен организации, които се управляват от обществото.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР