Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев

...
Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев за Пловдивския панаир: Всичко на “свои хора”, до последно и да не останат блага неразпределени

Депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук за дейностите към Пловдивския панаир . Публикуваме го без редакторска интервенция: 

„ Всичко на “свои хора ”, до последно и да не останат богатства неразпределени – несъмнено това е била задачата на Здравко Димитров, пловдивския кмет на ГЕРБ. И въпреки от партията да се разграничиха от него, той по този начин и не стана същински кмет на Пловдив.

Един кмет на Пловдив щеше да пази ползите на града, а не да ги подценява по тоя очевиден метод. Един кмет на Пловдив нямаше да подари Панаира.

С позицията, че „ Няма да си търсим правата на идната правосъдна инстанция, тъй като може да загубим делото “ Здравко Димитров подпечата договорката по подаряване на Панаира на Гергов, грижливо готова от съветниците на ГЕРБ и от БСП-то на Гергов.

Накратко – пловдивските ползи кучета ги яли. Но пък за уреждането на “заслужилите ” никой не може копче да му каже – по време на мандата си индивидът извърши и преизпълни проекта за скъпи дарове към „ свои хора “.

Сега 350 декара в сърцето на града се чака да бъдат застроени. От “Демократична България ” ще търсим благоприятни условия да предотвратим това заличаване. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР