Депутатът от ПГ на Продължаваме промяната Атанас Михнев е размахал

...
Депутатът от ПГ на Продължаваме промяната Атанас Михнев е размахал
Коментари Харесай

Депутат от ПП размаха среден пръст в пленарната зала?

Депутатът от ПГ на Продължаваме промяната Атанас Михнев е размахал междинен пръст против сътрудниците си в пленарната зала по време на контрола върху министрите. За изцепката сигнализираха от групата на " Възраждане " на Костадин Костадинов, а мотив за напрежението сред двете политически сили стана запитване към Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков във връзка митинга на националистите-русофили против коронавирус ограниченията и имунизациите на 12 януари.

Михнев назова протеста на " Възраждане " като проведен от " шепа фашисти " " нюню митинг " и предложи да бъде назначен психиатър за цялата парламентарна група.

Заместникът на Копейкин Цончо Ганев се възмути по какъв начин е допустимо председателстващият съвещанието на Народно събрание да позволява обвинявания във фашизъм. А по-късно и сътрудника му Стоян Таслаков разгласи, че желае следствие дали Михнев е размахал обидния жест в Народно събрание.

Михнев блесна в пленарната зала с появяването си с фланелка на “Берое” под сакото си, със зелено-бяло шалче върху костюма си и с защитна марка - също на футболния клуб. Народният представител от Стара Загора разгласи, че по този метод желае да притегли вниманието за решение на казуса с бъдещето на “Берое”, като се надява министърът на енергетиката Александър Николов да накара Българския енергиен холдинг (БЕХ) да “продаде” клуба на почитателите против 1 лев. Облеклото му е напълно в прорез с парламентарния устав на Народно събрание.

Михнев е някогашен кадър на младежката организация на ГЕРБ.
ТЕМА преди 2 часа 1789 преди 21 часа 652 преди 21 часа 976
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР