Пилот в Австралия се приземи, след като механична повреда остави

...
Пилот в Австралия се приземи, след като механична повреда остави
Коментари Харесай

Самолет кацна безопасно без колесник

Пилот в Австралия се приземи, откакто механична щета остави самолета, с който той летеше, без работещо съоръжение за кацане.

В лекия аероплан имаше трима души на борда аероплан, който остана в небето съвсем три часа, до момента в който горивото свърши.

Двутурбовинтовият аероплан Beechcraft Super King Air беше изхвърчал от летище Нюкасъл, северно от Сидни, писта за полет от 112 благи на север до Порт Макуори.

Полицията на Нов Южен Уелс сподели, че водачът – 53-годишен мъж от Куинсланд – е вдигнал алармата към 9:30 сутринта в понеделник.

Те споделиха, че самолетът прекара три часа в небето, защото горивото изгоря, с цел да се понижи вероятността от детонация.

Говорител на полицията в Нов Южен Уелс сподели, че самолетът е кацнал на асфалта без произшествия, като похвали водача за това, че е извършил „ учебник “ на колела кацане.

Повече от дузина екипи на пожарната, полицията, държавната работа за незабавна помощ и коли за спешна помощ бяха на място, до момента в който операционна зала беше основана в съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР