Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов трябва

...
Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов трябва
Коментари Харесай

Костадинов: Атанас Атанасов трябва да бъде арестуван веднага

Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов би трябвало да бъде задържан незабавно, а не да седи в Народното събрание. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание пред публицисти. Повод за думите му станаха изпратен отчет от началника на работа „ Военно разузнаване “ бригаден адмирал Венелин Венев, съгласно който ген. Атанасов е правил опити да вербува чиновници от службата, с цел да има „ собствен човек “.

„ Този човек би трябвало да бъде задържан незабавно и вкаран в пандиза, а не да бъде претендент за депутат в парламентарни избори ”, акцентира Костадинов.

" Това го коментирахме още в предходното Народно заседание, когато беше обявено за огромен недостиг, който Асен Василев след това отхвърли и съобщи, че когато стане министър на финансите този недостиг няма да е повече от 3% ". Това значи, че когато пристигна идващото държавно управление и то има настоящи разноски, и му се наложи да заплаща и забавените, то или ще би трябвало да тегли големи заеми, или ще би трябвало да разгласи неспособност да заплаща заемите, а може би даже и да тръгне процедура по банкрут на страната, което е съществено закононарушение ", съобщи водачът на " Възраждане “. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР