Депутатът от "Има такъв народ" Александър Тодоров е изборът на

...
Депутатът от "Има такъв народ" Александър Тодоров е изборът на
Коментари Харесай

Тотото ще има нов шеф, вижте кой е той

Депутатът от "Има подобен народ " Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев за нов изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор, излиза наяве от импортираните документи в Търговския указател на Агенцията по вписванията.
32-годишният Тодоров е роден в Хасково и бе определен за депутат в 45-то, 46-то и 47-то Народно заседание от регион Плевен. Той е правист по специалност. В момента е член на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество. Все още не е ясно дали Тодоров ще би трябвало да се откаже от депутатското си място, с цел да застане отпред на тотото.
В Управителния съвет на БСТ ще влязат още Росен Иванов и Георгий Султанов. Султанов бе предложение на Има Такъв Народ за министър на Културата през лятото. Заявление за назначението на новата администрация на Тотото е подадено в петък и към момента се обработва от системата на Търговския указател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР