Депутатът от - и бивш министър на строителството Николай НанковНиколай

...
Депутатът от - и бивш министър на строителството Николай НанковНиколай
Коментари Харесай

Нанков: Поздравления за служебния кабинет, че осигури 776 милиона за пътища

Депутатът от - и някогашен министър на строителството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е поздрави служебния кабинет за обезпечените 776 млн. лева за пътища:

Макар и на последното си съвещание, служебното държавно управление взе решение, което ще оправи ненапълно батака, сътворен през последните близо две години.

Поздравления и за премиера Гълъб Донев, и за финансовия министър Росица Велкова за обезпечените 776 млн. лева за пътища посредством преднамерено Постановление на Министерски съвет

Решението удостоверява нашата теза, че се работи и се разплаща единствено по контракти, подписани по време на ръководството ни. С изключение на контрактите за зимно разчистване.

Което значи, че договорите нито са толкоз проблематични, още по-малко противозаконни. И всичко е било политическа пушилка

Висящ остава въпросът с така наречен нелегално строителство и манията на #Шишков да прокара търпимостта, която няма да помогне, само че доста ще навреди.

Но напълно скоро ще стане ясно, че и този проблем е фиктивен с напълно политически претекстове. И има бързо административно решение – просто в министерсткото кресло е необходим по-висок потенциал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР