Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев бе избран за зам.-председател на

...
Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев бе избран за зам.-председател на
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ бе избран за зам.-председател на политическия комитет на НАТО


Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев бе определен за зам.-председател на политическия комитет на НАТО. Това стана по време на 61-ата годишна сесия на парламентарната асамблея на алианса, оповестиха от пресцентъра на ръководещата партия. Вицеадмиралът от Военноморските сили взе участие на изборите за държавен глава предходната година като вицепрезидент на Цецка Цачева.

По време на събитието бяха разисквани тематиките за съдействието сред Европейския съюз и НАТО, развиването на европейската отбранителна промишленост, както и стабилността и сигурността на Черноморския район.

Генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг съобщи в речта си, че организацията се приспособява към новите закани и провокации, само че остава защитителен съюз, който не заплашва никого и който се пробва да предотврати, а не да предизвика война.

Той благодари на страните от източния и югоизточния фланг на НАТО, измежду които е и България, за тяхната отдаденост и интензивност в гарантирането на сигурността на НАТО.

Сред участниците във форума бяха още президентът на Румъния Клаус Йоханис, ръководителите на двете камари на румънския парламент Калин Търичану и Ливиу Драгня, министърът на защитата и началникът на защитата на Румъния, както и делегати от над 40 Народното събрание от НАТО и страни сътрудници./dnevnik.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР