Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев настоя да се явят в

...
Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев настоя да се явят в
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска изслушване на главния прокурор и вътрешния министър

Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев настоя да се явят в Народното събрание на чуване основния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Валентин Радев. Причината са слуховете, че братът на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, който е разгласен за търсене, е избягал зад граница.

"Искаме основният прокурор и вътрешният министър да дойдат и да ни осведомят за това, което се е случило в Русе ", съобщи Манев.

В уеб страницата на "24 часа " се появи информация, че братът на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов – Илия Стоилов, е разгласен за търсене. Съдебната полиция не го е разкрила в осъществяване на предписание на съда да го върне зад решетките. Илия Стоилов бе задържан след акция на ГДБОП и спецпрокуратурата през октомври в Русе. Той бе упрекнат, че е член на група за рекет и разпространяване на дрога.

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски обаче изиска транспортният министър в оставка Ивайло Московски да се яви в зала и да изясни за какво са позволени пасажери от Бейрут без инспекция на летище “София”. Предложението обаче не бе признато.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР