Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, срещу когото се води разследване

...
Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, срещу когото се води разследване
Коментари Харесай

Цветанов: Живко Мартинов напуска парламента

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, против който се води следствие от профилираното звено "Антикорупция ", напуща Народното събрание.

За волеизявлението на народния представител заяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила на конференция в Добрич. По думите на Цветанов на среща през днешния ден Мартинов е показал в заявление, че желае да бъде освободен като депутат, "за да не пречи нито на следствието и на първо място да не разрушава престижа на партия ГЕРБ и престижа на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ".

Областното управление на ГЕРБ краткотрайно ще бъде управлявано от депутата вицеадмирал Пламен Манушев, а общинското от Красимир Николов - заместник-областен шеф на Добрич, заяви Цветан Цветанов. Той уточни, че до два-три месеца регионалното управление ще приготви отчет за положението на общинските структури на ГЕРБ в Добричкия район.

Заместник-председателят на ГЕРБ разяснява, че в последните години партията е губила социална поддръжка в региона на няколко национални избори. Дори се стигна до такава степен през 2015-а - участвайки в избори, имахме най-слабия си резултат като спечелихме единствено в най-малката община в Добричка област - Шабла, сподели Цветанов.

Той добави, че и поради насъбрано напрежение в партийната конструкция е било въпрос на време да се вземе управническо решение за промяна на общинското управление в Добрич. Цветан Цветанов уточни, че с направените промени има евентуална опция за влизане на нови членове в ГЕРБ-Добрич, както и за сполучлива подготовка за локалните избори през 2019 година, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР