Депутатът от ГЕРБ Георги Марков буквално е унищожил жалките напъни

...
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков буквално е унищожил жалките напъни
Коментари Харесай

Ексклузивно! Георги Марков мина с валяк през Иван Кръстев и размаза соросоидите!

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков безусловно е унищожил жалките напъни на соросоидите в България да диктуват публичното мнение. Политикът разобличи почитателите на чудовището Сорос, които получават великодушна медийна поддръжка от кабеларките Нова и bTV. " Повод за “слънчасването”ми дава публикацията на Иван Кръстев във вестник Файнейшъл таймс отдадена на Виктор Орбан. Иван е мъдро момче и ослепителен създател на неолибералната общественост под крилото на Джордж Сорос. Този път обаче е написал небивалици, които са надалеч от действителността... ", написа Марков в персоналната си страница във Facebook.

Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

1. Орбан бил „ реакционер”. Този комунистически етикет минимум върви да бъде лепнат на унгарският министър председател, тъй като за разлика от Меркел да вземем за пример, той има блестящо антикомунистическо минало. Така в далечната 1988г. Виктор основава партията на младите демократи за събаряне на комунистическия режим. През лятото на 1989г. разплаква цяла Унгария, призовавайки на великански протест в Будапеща руските войски да изоставен страната. Не се е чуло в Германска демократична република, жена на име Меркел да е правила сходна “реакционна” активност. В новата унгарска конституция Орбан приравни закононарушенията на комунизма с тези на фашизма, и те останаха без отминалост. Ще прибавя - че още в първият си мандат, той вкара Унгария в НАТО.


Иван Кръстев

2. Партията на Орбан можело да бъде изключена от ЕНП след успеха на Меркел на изборите през септември. Ако това стане великият Хелмут Кол ще се обърне в гроба. През пролетта на 2016 година той одобри в дома си своя любим Виктор. Именно унгарският министър председател след църковното заравяне на канцлера в Германия е поканен от брачната половинка му в обичаната на Кол механа, да произнесе последно слово. „ Имах двама любимци – Меркел и Орбан, остана ми единствено Виктор. Тя унищожи моята Европа.” Това е последното обществено изказване на обединителя на Германия. Лично за мен въпроса не е ще бъде ли изключен Орбан от ЕНП, на което бе зам. ръководител, а по-скоро за какво не отива в алианса на своите другари консерватори от Англия и Полша. ЕНП от дълго време не е дясна, а по-скоро демократична организация, в случай че изключим може би единствено баварската партия на Зееховер. Прочее, за унгарците, които обичат Орбан е все тая дали е в ЕНП.

3. Унгария била все по-малко привлекателна за своите жители и те я напускали всеобщо. Живея в тази страна през последните години и е правилно тъкмо противоположното. За 7 години ръководство на Орбан, Унгария има един милион нови граждани-унгарци от прилежащите страни. В провинцията е цялостно с младежи, виждат се и родители на разходка с по три деца без да са от ромски генезис. Безработицата падна на 4%, режийните се понижиха с 25%, инфлацията е най-ниска от 40 години. Германските компании в Унгария наброяват 6000 отпред с Мерцедес, Ауди и Опел, а американските 1750. Износът за предходната година е за над 100 милиарда евро. Унгария отпред с Орбан занули външния си дълг и не дължи на нито една финансова институция нито един евро цент.Китай дефинира Унгария за собствен стратегически сътрудник. Младите фамилии се радват на специфични грижи включително и 33 000 евро подарък от страната, за трето дете, в случай че се обезпечават. От нова година лекарите-специалисти получиха нарастване на заплатите с по 1000 евро. В Будапеща и това лято купонът е безконечен, градът е залят от туристи, изпълнили посинелият от басеини град. Проведе се необикновено международно състезание по плуване, водна топка и скокове във вода, състоя се следващата Формула 1, а младежите от целият свят пристигнаха на фамозният SZIGET Festival, открит от Pink. Естествено има хора търсещи по-добро възнаграждение na Запад само че всеобщо овакантяване на страната от младите както у нас няма. Любопитно е, че до Балатон германци купуват къщи, уплашени от изнасилванията и кланетата на ислямистите в Германия.


Чудовището Сорос

4. Основният съперник на Орбан по въпроса за мигрантите не бил Сорос, а папа Франциск.Тук към този момент слънчасването е цялостно. Не папата, а Сорос обществено съобщи, че има проект да заселва 1 милион ислямисти в Европа всяка година. През 2016 година папата изрече едно блудкаво обръщение: Да приемем мигрантите по домовете си. За тази нелепост на референдума в Унгария гласоподаваха едвам 55 000 души (колкото един стадион “Васил Левски”). За отхвърли на Орбан страната му да има началник и одобри квоти от бежанци гласоподаваха 3 360 000.

В умозаключение: Орбан постоянно е твърдял, че Унгария е дребна страна и има съразмерно дребен глас в международните делa, само че гласът й би трябвало да се чуе: Унгария е нашият дом и никой не може да ни дефинира, с кого да живеем. Врекли сме се в Европейски Съюз, само че не желаеме да загубим суверенитета си.Той изиска Християнска Европа и Християнска Унгария. Второто го реализира, по тази причина го избраха два пъти с по 2/3. „ Боже благослови унгарците”, написа в новата унгарска конституция. Такъв текст за европейците липсва в европейския контракт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР