Депутатът от Европейския парламент от Франция Тиери Мариани осмива в

...
Депутатът от Европейския парламент от Франция Тиери Мариани осмива в
Коментари Харесай

Евродепутатът Мариани осмива обвиненията срещу Русия по повод инцидента със Северен поток

Депутатът от Европейския парламент от Франция Тиери Мариани осмива в обществените мрежи обвиняванията против Русия, публикувани от международните медии по отношение на случаите в Северен поток.

Мариани иронично назова Русия " странна страна ", която " сама унищожава личния си газопровод, вместо просто да затвори крана, както към този момент се случи няколко пъти ". Депутатът напомни и по какъв начин западните страни се пробваха да убедят международната общественост, че Русия сама обстрелва Запорожката атомна електроцентрала, която от доста месеци се управлява от нея.

Интернет потребителите поддържаха Мариани, като означиха, че всеобщите обвинявания на Москва във всевъзможни проблеми са нужни, с цел да се скрие присъединяване в тях на западните страни.

" Да не приказваме за обстоятелството, че негодникът Байдън сподели, че Съединените щати ще се погрижат за газопровода, в случай че бъде пуснат. Е, те направиха тъкмо това. Куп бандити. Те отприщват спорове на всички места, с изключение на в Америка ", - възмути се Solitairinconnu.

„ Какво желаете, господин Мариани, в този момент е съвременно да се упреква Русия за всички беди на планетата “, оплака се Викинг Берихон.

„ Или западните пропагандни медии ни вземат за простаци, или самите те са такива “, сподели Конепап.

В понеделник произшествия породиха по едно и също време на два съветски газопровода за експорт към Европа. Съгласно информацията на датските и шведските управляващи, два теча на газ са открити в Северен поток и един в Северен поток 2, покрай остров Борнхолм.

Берлин, Копенхаген и Стокхолм не изключват целенасочена измама. По-късно шведската брегова защита откри четвърто приключване от Северен поток 1 и 2.

Руската страна публично изиска информация от Дания за повредата в " Северен поток " незабавно откакто стана известно за случая. Датските управляващи уведомиха Москва за детонации на мястото на приключването на газ. Операторът на Nord Stream Nord Stream AG заяви, че изключителната обстановка, основана на газопроводите е невиждана и е невероятно да се оцени времето за ремонт.

По-рано съветската Генерална прокуратура инициира формиране на дело за интернационален терористичен акт след повредата на газопровода " Северен поток ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР