Депутатът от БСП Георги Свиленски обясни кога и как ще

...
Депутатът от БСП Георги Свиленски обясни кога и как ще
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Правителството ще реши кога и в какъв обхват ще бъдат тези ремонти на украинска техника

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски изясни по кое време и по какъв начин ще се правят обещаните поправки на украинска техника, сподели БТВ непосредствено от Народното събрание:

" Няма по какъв начин да бъде прегледано това решение като победа на която и да е от политическите партии в българския парламент. Повече от 2 месеца се разискват подобен вид решения. Българският парламент откри рационално решение, което дава отговор на упованията на българските жители. Те не желаят България да изпраща директно въоръжение. А ще откликнем на потребностите на украинската страна с филантропична, финансова, обществено икономическа помощ, с поддръжка на Украйна в Европейски Съюз и ремонт на тяхна военна техника. 

Разумните решения намират поддръжка, говорене, диалози, разговори, опциите доведоха до това решение. България няма да праща оръжие, това желаят и българските жители. Аз съм изпратен тук от над 20 000 български жители и пазя техните ползи, а те съответстват с ползите на Народно събрание.

Правителството ще реши по кое време и в какъв обсег ще бъдат тези поправки. Това е работа на българското държавно управление. Парламентът дава мандат на държавното управление за тази помощ. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР