Депутатът от британската Лейбъристка партия Крис Брайънт заяви, че руският

...
Депутатът от британската Лейбъристка партия Крис Брайънт заяви, че руският
Коментари Харесай

Британски депутат критикува бавенето на санкции срещу руски олигарси

Депутатът от английската Лейбъристка партия Крис Брайънт съобщи, че съветският олигарх Роман Абрамович разпродава небрежно парцелите си на Острова, с цел да избегне евентуални наказания.

Крис Брайънт съобщи, че държавното управление работи прекомерно постепенно с налагането на глобите против хората, които са близки на Владимир Путин. Соред него това дава опция на такива като притежателят на „ Челси “ Роман Абрамович да вземе бързи ограничения.

Според Брайънт Абрамович е ужасяващ от вероятността да бъде глобен и през околните ден-два ще продаде дома си в Лондон и възнамерява да продаде небрежно и други парцели. Депутатът счита, че държавното управление е уплашено от писмата, които получава от юристите на олигарсите.

Брайънт от дълго време приканва за най-строги наказания против богатите руснаци, които имат близки връзки с режима на Путин. Той отхвърли известията, че Абрамович посредничи за постигането на мир сред Русия и Украйна.

Говорител на Абрамович реагира като сподели, че олигархът е бил помолен за помощ от украинската страна. Самият Абрамович твърди, че е аполитичен и не е обвързван с Путин или съветската страна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР