Депутатът от азербайджанския парламент Рафаел Джабраилов се отказа от мандата

...
Депутатът от азербайджанския парламент Рафаел Джабраилов се отказа от мандата
Коментари Харесай

Депутат в Азербайджан се отказа от мандата си заради медиен скандал

Депутатът от азербайджанския парламент Рафаел Джабраилов се отхвърли от мандата си, откакто медиите разгласиха материал, че националният фаворит е заложил депутатската си карта. Досега в Азербайджан не е имало различен сходен случай, оповестява РИА Новости.
Медиите уведомили, че против Джабраилов е имало правосъден иск поради задължения. През 2015 година той взел заем в размер на 30 000 $ за строителство на жилище.
Скоро станало ясно, че не може да изплати отговорностите си. Когато изтекли всички вероятни периоди, Джабраилов оставл като залог картата си на народен представител в Милли Меджлиса.
През февруари 2019 година в съда постъпва иск против национални фаворит, че отхвърля да изплати отговорностите си. Джабраилов признал за съществуването на дълг и направения
залог, само че отказал да прави други мнения.
Председателят на комисията по правни въпроси на Народното събрание съобщил, че Рафаил Джабраилов е подал заявление за отвод от депутатския си мандат, само че дефинитивно решение по въпроса би трябвало да вземе Централната изборна комисия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР