Депутатът Деница Сачева от ГЕРБ-СДС повтори дежурните опорки точки на

...
Депутатът Деница Сачева от ГЕРБ-СДС повтори дежурните опорки точки на
Коментари Харесай

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Да дойде понеделник и всички ще разберат много отговори

Депутатът Деница Сачева от ГЕРБ-СДС повтори дежурните опорки точки на пратията си: " Ние вършим старания още от първия ден за сформиране на държавно управление – осъществяваме и обезщетения за електрическа енергия за бизнеса. "

 

Сачева уточни, че идеалното държавно управление се сплотява към евроатлантически цели, обществен разцвет, вложения в образованието и нововъведенията. Дори имат направена прогрма от 140 стр. И защото ГЕРБ не се задоволяват с малко, тя включва и финансовата непоклатимост и стопански напредък, както и всички браншове на публичния живот.

 

Според Сачева с Демократична България са част от едно европейско семейство. Тя посочи, че нямат разлики в енергетиката, в образованието и обществената политика. Тя открои, че ГЕРБ не са последователи на напразно разпределяне на пари. Странно изявление на фона на обстоятелството, когато лидератъ на ГЕРБ Бойко Борисов раздаваше безотчетни пари от джипката. Сачева уточни, че имат подобие и с Движение за права и свободи за евроатлантизма, както че имат сходни гласувания в зала.

 

Сачева разяснява и среднощните промени на ИК. Тя сподели, че повода за това е единствино желането по-бързо приемането на ИК, тъй като не зае какъв брой време ще продължи Народното събрание. Евентуално след това партията ѝ ще се насочи към приемане на други закони.

 

Сачева посочи самохвалството: " ГЕРБ знаят какво е народна власт. " Сачева упрекна, че Демократична България и Политическа партия не знаят какво е народна власт, макар че ГЕРБ години наред, както и в този момент, постановат своята воля.

 

Сачева посочи по bTV: „ Хартиена коалиция ” няма поради другите комбинации в Народно събрание. ” Сачева открои, че е значимо да се удължи бюджетът, ПВУ, да се одобряват законопроектите за обществено подкрепяне, както и за фамилните помощи за деца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР