Депутат от Минесота иска да направи законно за жените да

...
Депутат от Минесота иска да направи законно за жените да
Коментари Харесай

Депутат от Минесота предлага да се направи законно за жените да ходят гол до кръста, като се позовава на `половата идентичност`

Депутат от Минесота желае да направи законно за дамите да вървят гол до кръста на публични места, откакто гражданин беше наказан на затвор за „ непристойно излагане “, обвързвано с непокрити гърди.

„ Това ми се коства в действителност неверно “, сподели представителят на Камарата на представителите на Минесота Саманта Сенсер-Мура пред The ​​Star Tribune по отношение на присъдата. „ Особено в този момент, когато ние като общество мислим по друг метод за пола и полова еднаквост, считам, че този закон наподобява доста стар. “

Сенсер-Мура, член на Демократическата фермерско-работническа партия на Минесота, призна, че предлагането й евентуално няма да бъде чуто тази година, само че се надява, че ще провокира необятни полемики по отношение на измененията в половата еднаквост и изложение.

Елоиза Планкарт беше наказана на 90 дни затвор след арест от полицията в Рочестър през 2021 година, който отговори на позвъняване, че жена се разхожда към паркинга на разбъркан магазин с извадени гърди.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР