Денят на влюбените ще е отминал, когато пълнолунието този месец

...
Денят на влюбените ще е отминал, когато пълнолунието този месец
Коментари Харесай

Хорокоп за пълнолунието: как ще се отрази Снежната луна на всяка зодия

Денят на влюбените ще е отминал, когато пълнолунието този месец получава своя миг в светлината на прожекторите, само че галактическите трептения към момента ще са горещи. Това заредено със пристрастеност лунно събитие - известно още като Снежна луна - изгрява на 16 февруари и дава на всички зодиакални знаци блестяща опция да се отърсят от подозренията в себе си и да възприемат актуализирано възприятие на убеденост.

Знаейки по какъв начин февруарското пълнолуние ще се отрази на вашия зодиакален знак, можете да се възползвате оптимално от силата на тази удобна лунация.

Пълнолунието през февруари 2022 година може да е известно като Снежна луна , само че не се заблуждавайте от леденото название - в тази огнена лунация няма нищо студено. То се случва на територията на занимателния огнен знак Лъв, който извежда на напред във времето въпросите за любовта, пристрастеността и творчеството.

Това е отлично време да се освободите от отрицателните думи, които отпращате по собствен личен адрес, подозренията в себе си и несигурността, които ви пречат да бъдете най-хубавото и най-яркото си аз. Тази лунация изисква от нас да изразим на всеослушание и гордо желанията си и да приемем съществено ролята на основен воин в живота си.

Ето по какъв начин цялостната Снежна луна ще се отрази на всеки зодиакален знак:
 Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР