Денят на влюбените наближава, затова, ако ще купувате подарък на

...
Денят на влюбените наближава, затова, ако ще купувате подарък на
Коментари Харесай

36 идеи за подарък в Деня на влюбените

Денят на влюбените наближава, по тази причина, в случай че ще купувате подарък на обичан човек, побързайте. Не претупвайте избора, с цел да не превърнете празника в скандал. Това се отнася както за мъжете, по този начин и за нежите. Най-важното е да се водите от характера на половинката си. Разберете какво я вълнува, има ли занимание и възприятие за комизъм. Важно е. И с цел да ви е по-лесно, ви предлагаме хрумвания. Вижте кои са идеалните дарове за обичания човек по отношение на характера му.

1. Романтици

Те имат вяра в любовта. За дамите няма да е непотребен букет цветя или кутия бонбони. Напротив, те са наложителни. Клишетата не ги нервират, в случай че ги извършите с доза характерност.

За нея:

Вариант 1: албум с ваши фотоси, чийто дизайн сте измислили самичък. Към всяко фото напишете и малко любовно обръщение.

Вариант 2: бижута във формата на сърца - гривни, огърлици, пръстени.

Вариант 3: вечер единствено за двама. Посрещнете я с малко разпилени розови листа, които да водят до хола, където ще я чакат кутия с всевъзможни шоколадови бонбони и бутилка вино.

В никакъв случай: карта за фитнес, парфюм или готварски съдове.

За него:

Вариант 1: бутилка вино, отдадена на любовта ви. Може да я инкрустирате с имената ви или пък да извършите специфичен етикет. Разбира се, значимо е виното да бъде отлежало.

Вариант 2: гравирайте часовника или портфейла му със специфичен надпис. Така романтикът ще се сеща за вас, всякога щом го види.

Вариант 3: направете му специфична вечеря, след което го изненадайте в спалнята.

В никакъв случай: роматикът няма да хареса вратовръзка или кожен колан, без значение какъв брой е безценен.

2. Интелектуалци

Интелектуалците не са почитатели на клишетата.

Подаракът за тях би трябвало хем да е сантиментален, хем да е занимателен. Не са почитатели на клишетата. Затова в случай че избирате букет, дано е от слънчогледи, бонбоните пък - наложително от черен шоколад.

За нея:

Вариант 1: книга, само че не каква да е. Изберете европейски създател с доста награди, който не е доста известен в България.

Вариант 2: уроци по изобразяване за двойки. Това занятие ще допадне на интелектуалката, тъй като ще развие артистичната ѝ страна.

Вариант 3: лов на съкровища, като я накарате да обиколи обичания си музей или да се рови из книгите в библиотеката у дома. Скрийте кодирани послания към движимости, които най-после ще я отведат до вас.

В никакъв случай: прекомерно скъпите дарове от сорта на диамантени бижута или перли. Тя харесва семплите неща.

За него:

Вариант 1: билети за двама за спектакъл или опера.

Вариант 2: дегустация на бира или вино за двама постоянно е добър избор.

Вариант 3: ретро фотоапарат за сглобяване. С него ще го предизвикате хем да използваръцете си, хем да изяви творчеството си.

В никакъв случай: неща, подобаващи за офиса, като стенен часовник или глобус. Те по никакъв метод няма да разсънят въображението му.

3. Практици

Практичните дами няма да се оплачат от кухненска посуда.

Подаръците за тях не би трябвало да са безполезни. Романтичните фотоси единствено ще събират прахуляк на шкафа им, същото важи и за клишираните сувенири във формата на сърце.

За нея

Вариант 1: неща за дома. Колкото и необичайно да ви звучи, тези дами няма да се оплачат, в случай че им подарите съвременен кухненски апарат. Постарайте се обаче да бъде тематична за празника - тигани за палачинки във формата на сърце да вземем за пример.

Вариант 2: чаши с сантиментални надписи. Най-важното е да измислите дизайна. Практичната жена ще хареса, че може да ги употребява, само че въпреки всичко ще я докоснете, като гравирате особено обръщение или сложите ваша обща фотография.

Вариант 3: винтидж окачалка или кутия за бижута. Практичните дами не харесват безпорядъка даже когато става дума за бижутата им, по тази причина ще оценят подаръка.

В никакъв случай: плюшени играчки. Ако желаете да подарите цветя, не се хабете за огромни букети, една роза е изцяло задоволителна.

За него

Вариант 1: мъжки тример за брада или тяло. Ще му хареса, тъй като ще го употребява най-малко един път седмично, а и ще му спести пари и време.

Вариант 2: инкрустиран и гравиран сгъваем нож. Този подарък е подобаващ, в случай че половинката ви върви на лов или лов на риба. Гравюрата и инкрустацията обаче не би трябвало да бъдат прекомерно сантиментални.

Вариант 3: слънчево зарядно, тъй като ще може да зареди телефона или таблета си когато и да е. Освен това няма да може повече да се оправдава, че батерията му е паднала, когато не си подвига мобилния.

В никакъв случай: пъзел с ваша сантиментална фотография - за него това ще е просто губене на време.

4. Кариеристи

Ваучер за СПА постоянно е добър избор.

Специфичното при тях е, че професионалните триумфи са доста значими. Понякога те даже ще ви слагат на второ място поради работата си. Тъй като кариерата е приоритет, им покажете, че ги подкрепяте, само че и че би трябвало да намерят време за отмора с вас.

За нея

Вариант 1: ваучер за спа за двама. Така ще я отдалечите малко от професионалните ѝ задължения, с цел да успее да си почине даже за час. Може да ѝ подарите масаж или терапия за лице с шоколад и екзотични масла.

Вариант 2: любовен календар. Традиционно той съдържа 12 листа, по един за всеки месец. В другите дни има провокации, които половинката ви би трябвало да извърши. Те могат да бъдат разходка в парка или експериментиране на нова поза в спалнята.

Вариант 3: курс по йога на смеха. Това е подобаващ подарък, тъй като ще я накара да се отпусне. Ако обаче дамата е прекомерно практична, надали подаракът ще я впечатли.

В никакъв случай: курс по грънчарство, декупаж или готвене на гурме ястия. Кариеристката би го харесала, само че нейното време е лимитирано, тъй че бързо ще ѝ омръзне.

За него:

Вариант 1: книга сейф, в която сте “скрили ” ваши общи фотоси. Ще може да я постави в офиса. Всеки път щом я види, ще си спомня за вас.

Вариант 2: покер сет с карти за игра и чипове. С този подарък ще му намерите забавно занимание, което да показа с приятелите си.

Вариант 3: уроци по китара. С тях ще го накарате да спре да мисли най-малко за няколко часа в седмицата за работа.

В никакъв случай: отмора в чужбина, за която не сте го предизвестили. В множеството случаи графикът на кариериста е цялостен, тъй че непредвидената изненада, колкото и да е хубава, може да сътвори проблеми.

5. Хора с чувство за комизъм

Виното е отлично допълнение към вечерята за Свети Валентин.

Те не харесват скучните дарове. Но не е нужно да бъдете изключително сантиментални, просто - надалеч от клишетата.

За нея

Вариант 1: чаша за кафе или чай със занимателен надпис, който сте измислили самичък. Вече има и такива, които са като емотикони и показват някаква страст - смях, наслада, гняв и така нататък

Вариант 2: урок по латино танци за двама или пол денс. Това ще ѝ хареса, тъй като множеството дами с възприятие за комизъм не са консервативни. Може да го допълните и със секси долни дрехи.

Вариант 3: плюшена играчка във формата на вирус - херпес, хепатит или даже ХИВ. Все отново дано това не е главният ви подарък, а единствено нещо, с което да я разсмеете.

В никакъв случай: книги или спа отмора. Просто ще ѝ се сторят скучни.

За него:

Вариант 1: чердже за тоалетна с клавиши, което издава тон. Има такива на пазара във всевъзможен цвят и размери. Види ли го, ще оцени, че сте му избрали нещо автентично.

Вариант 2: зелената ръка на Хълк, т.е. ръкавица, с която ще може да държи студени питиета.

Вариант 3: дартс с бирени капачки. Това несъмнено е игра, която ще допадне на него и приятелите му.

В никакъв случай: парфюм, часовник или портфейл. Те са прекомерно безлични.

6. Авантюристи

Скокът с бънджи ще хареса на авантюристите.

Те харесват всичко ново изключително в случай че включва и някаква физическа интензивност. Непознатото не ги плаши, а притегля.

За нея:

Вариант 1: скок с бънджи. Определено ще ѝ хареса, само че преди този момент се убедете, че времето ще бъде уместно.

Вариант 2: полет с делтапланер.

Вариант 3: Почивка в някое малко селце покрай планината. Авантюристките обичат местата, заобиколени от гора, които крият безчет неоткрити пътеки.

В никакъв случай: сантиментална вечер у дома. Това важи за всички авантюристи.

За него:

Вариант 1: заведете го на непознато за двама ви място. Харесайте дестинация и купете автобусни или самолетни билети. До деня на пътуването не му казвайте къде отивате. Планирайте добре престоя си, с цел да си изкарате великолепно.

Вариант 2: урок по пилотиране на аероплан. Авантюристът едвам ще го дочака. Всичко рисково е по усета му.

Вариант 3: рафтинг - колкото по-буйна е реката, толкоз по-добре за него.

В никакъв случай: мъжът авантюрист има потребност от тръпка, по тази причина не му подарявайте билети за опера или книга.

Източник 24chasa.bg

 

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР