Денят е решаващ. Затова сме тук. Ефектът ще бъде при

...
Денят е решаващ. Затова сме тук. Ефектът ще бъде при
Коментари Харесай

Проф. Минеков е пред ЕП в Брюксел, всички се питат къде е премиерът Бойко Борисов /видео/

Денят е решителен. Затова сме тук. Ефектът ще бъде при нас, при българите, които живеем в България и при българите, които живеят в чужбина. Това ще бъде огромен удар за ръководещите.
Това сподели проф. Велислав Минеков от " Отровното трио " който беседва с публицисти пред постройката на Европейския парламент в Брюксел. Тази вечер в 21 часа там ще се организира спор за върховеството на закона, в който ще бъде коментирана и обстановката с митингите в България.

" С тези фондове сътвориха корупция в България, сътвориха олигархия. С или без решение България на следващия ден ще бъде друга. Тези средства, които се раздават, с цел да бъдат окрадени, евентуално ще бъдат понижени. Не е допустимо да се строи аутобан със 70 % от средствата. Не е допустимо това да не се вижда. ", сподели още представителя на " Отровното трио ".

" Очакваме от Екологичен потенциал жест към държавното управление и жест към протестиращите, които към този момент напълно не са малко. Надяваме се на поддръжката на Европа. Това би трябвало да се случи. Европа е извънредно време да спре да е сляпа и да не вижда тази корупция. ", разяснява още проф. Минеков.



На поканата за среща с него се отзоваха доста репортери на българските медии в Брюксел, само че и доста задгранични медии. За да беседва с професора пред постройката беше и ирландската евродепутатка Клеър Дейли, която стана известна у нас с острите си рецензии към ръководещите в България и най-много към основния прокурор Иван Гешев. Тя също беседва с публицистите и сънародниците ни пред постройката на Екологичен потенциал.

В същото време в обществените мрежи бе публикуван клип, за който се твърди, че на него се вижда министър ръководителят Бойко Борисов, който излиза от състезателен комплекс в Дианабат, където се знае, че той постоянно върви да спортува и където се организират доста от срещите му.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР