Денвър Нъгетс се класира за финала на Западната конференция в

...
Денвър Нъгетс се класира за финала на Западната конференция в
Коментари Харесай

Денвър с нов подвиг, Нъгетс се класираха за финала на Запад в НБА

Денвър Нъгетс се класира за финала на Западната конференция в НБА, откакто сътвори втори пореден поврат от 1-3 в серията, този път против един от любимците за първенец в лицето на ЛА Клипърс след триумф със 104:89.
 Звездното дуо на Лейкърс изравни 59-годишен връх
Звездното дуо на Лейкърс изравни 59-годишен връх

Двамата се подредиха до Боб Петит и Клиф Хейгън

Тимът от Колорадо стана първият в историята на лигата, който прави два обрата в границите на едни и същи плейофи. Възпитаниците на Док Ривърс имаха преднина от 12 точки в един миг във втората четвърт, само че изключителната игра на Джамал Мъри редуцира недостига на едвам два пункта на почивката. Играчите на Майк Малоун продължиха по възходяща в третата и четвъртата елементи, където безусловно се разправиха със противника, осъществил едвам 33 точки след 15-минутната пауза.

Мъри вкара 40 точки и подсети за себе си от плейофната серия с Юта Джаз - той изравни достижение на ЛеБрон Джеймс като най-младите с най-малко 40 точки в мач номер 7 от плейофите. Никола Йокич приключи с трипъл-дабъл - 16 точки, 22 битки и 13 асистенции - първият човек в историята с най-малко 20 битки в трипъл-дабъл. За Клипърс Кауай Ленърд завърши срещата с едвам 14 точки при пукотевица от игра 6/22, а Пол Джордж с 10 пункта. " Ножиците " пропуснаха опцията да се класират за първи път в историята си до финала на Запад, до момента в който Денвър ще играят на първия си подобен в конференцията след 11-годишна пауза. Там техен противник ще бъде различен калифорнийски тим - воденият от ЛеБрон ЛА Лейкърс.
 Уестбрук: Няма да се извинявам, просто коронавирусът ме повали в неправилния миг
Уестбрук: Няма да се извинявам, просто коронавирусът ме повали в неправилния миг

" Плейофите са мястото, където би трябвало да повдигнеш равнището на играта си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР