Деница Златева вече е измислила стратегия как да набута комисията

...
Деница Златева вече е измислила стратегия как да набута комисията
Коментари Харесай

Андролова: За Радевата любимка Деница Златева далаверите са най-добрият адвокат!

Деница Златева към този момент е измислила тактика по какъв начин да набута комисията на Жечо Станков в нищоправене, с цел да се избавя от осветление на истината. Вече има проект за реакция. Мафията се е присъединила на най-много обороти да пази виновниците за сатрапския контракт с БОТАШ. Друго си е Деница да храни този и оня частник от държавните загуби на „ Булгаргаз “. Защо да не се краде, като след това страната ще „ оздравява “ сдружението и никой несръчен управител няма да понесе отговорност?! Кражбите и далаверите са най-хубавият юрист на Деница Златева! Те ще я спасят.
Хората в комисията от всички партии към този момент са впримчени да работят в интерес на некадърната далавераджийка Деница, радевата фаворитка. Разбира се тя е фаворитка на доста хора, тъй като милионите основават общително отношение и политическа адвокатура. Безсрамен политически хайлайф! Няма друга страна в Европа, която да е по този начин задушена от мафията. Мафията прибавя нови и нови нещастници към личната си помийна яма, корумпира всичките си врагове и ги трансформира в палячовци. Непрестанно усвояване на нормалността. Това е тресавище, от което България в никакъв случай няма да се измъкне.
Това е война с незнайно времетраене. България се унищожава от свръхалчните си политически елити, които нямат благосклонност. Клета страна, несретен народ! Често се вълнувам и приказвам с всякакви политици, не можете да си визиите за каква надменност иде тирада. Политиката им лишава главите, мозъците, душевността, човешкото, всичко. Оставя ги единствено по лакомия! Алчност, която не се стопира пред безусловно нищо. Ще минат през трупове, с цел да усвояват пари. Пари. ПАРИ! ПАРИИИИИ! Къде ще си ги носите бе, драги политици! Нали знаете, че има баланс. Ще получите пари, с цел да ви се отнеме друго. Всичко се заплаща на този свят, Вселената се саморегулира.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР