Деница Тонкева, дъщеря на убития ресторантьор Наско Тонкев, апелира с

...
Деница Тонкева, дъщеря на убития ресторантьор Наско Тонкев, апелира с
Коментари Харесай

Дъщерята на убит ресторантьор с нов апел към главния прокурор

Деница Тонкева, щерка на убития ресторантьор Наско Тонкев, моли с отворено писмо до основния прокурор и медиите за цялостна данъчна проверка на някогашния ръководител на общинския съвет в Септември Лазар Влайков, оповестява „ 24 часа “.

С персоналното оръжие на Влайков на 31 август, м.г., бащата на момичето беше убит от 6-годишно момченце в фамилния им ресторант в септемврийското село Виноградец по време на празненство.

В писмото си Деница написа:

"В момента, в който пуснаха Лазар Влайков под парична гаранция, тихомълком бяха продадени постройките на локалната кооперация в центъра на село Виноградец, чийто ръководител е самия Влайков. ПИТАМ: Кое наложи тази бърза продажба на имуществото на КООП "ВИНОГРАДЕЦ "? Тези здания са строени преди десетилетия от дедите ни. ПИТАМ: Реална ли е СТОЙНОСТТА НА СДЕЛКАТА? В селото се приказва, че постройките са продадени на алегорични цени, близки до данъчната им оценка и надалеч под пазарната им стойност. "

Според Тонкева фамилията на някогашния общински ръководител водело разточителен живот, който бил несъпоставим със заплатата от 400 лева на Влайков като общински консултант и 700 лева на брачната половинка му. Имали и три автомобила. Деница Тонкева упорства още Влайков да подаде оставка като общински консултант.

Преди към седмица окръжната прокуратура в Пловдив внесе в пазарджишкия областен съд обвинителен акт против Лазар Влайков за неприятно предпазване на персоналното му оръжие - револвер " Глок ", в резултат на което беше погубен ресторантьора Тонкев. Престъпление, за което Законът планува затвор от 3 до 10 г
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР