Денис Топал влиза в Капките. Актьорът Владимир Михайлов, изиграл култовия

...
Денис Топал влиза в Капките. Актьорът Владимир Михайлов, изиграл култовия
Коментари Харесай

Владимир Михайлов, изиграл култовия мафиот в кримипоредица, влиза в Капките

Денис Топал влиза в " Капките ". Актьорът Владимир Михайлов, изиграл паметния мафиот в кримипоредицата " Братя ", ще бъде една от звездите в новия сезон на имитаторското риалити.

За това загатнаха от продукцията.

" Един от участниците в " Капките " има общо трима братя и една сестра. Бил е ухажор на световноизвестна актриса, номинирана за " Оскар “. Лично американският артист Ейдриън Броуди го поздравява за свиренето му на пиано ", оповестиха от " Капките ".

Образът съответствува тъкмо с Михайлов. Освен артист, той е й музикант. Вокалист е бандата REWIND.

Героят му в " Братя “ Денис Топал има двама братя и една сестра в кримипоредицата. Във кино лентата “Септември в Шираз " артистът играе ухажор на Салма Хайек, която пък е номинирана за " Оскар “.

В същата лента българинът си партнира и с Ейдриън Броуди и разкрива гения си на пиано. Холивудският ас остана впечатлен от уменията на клавишите на нашенеца и го поздравява.

Михайлов към този момент е работил с продуцента на " Капките " Маги Халваджиян. Владо бе част от последния сезон на " Маскирания артист ". Той се бе скрил зад облика на Самурая и показва чудесния си глас, поради който не съумя да бъде оголен от панела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР