Дениеца и Тихомир Снимка: МОН Деница е била в един

...
Дениеца и Тихомир Снимка: МОН Деница е била в един
Коментари Харесай

Трима от едно училище заедно успяват в бизнеса

Дениеца и Тихомир
Снимка: МОН

Деница е била в един клас с Тихомир. След бала през 2019 година двамата имат неповторимо прекарване - определени са да показват България на международно съревнование в Китай. За положителното си показване получават грамоти от МОН.

Деница Тютюкова
Снимка: МОН

Много е значимо да видиш по какъв начин се работи в другите страни, визитата ни в Китай беше потребно, споделя Деница. Тя е приключила козметика, само че обича да рисува и избира да се занимава с маникюр. Първо е работила вкъщи, след това в София и в един миг получава предложение от своя съученик да станат екип. " Четири години се борих и най-после съумях, върша разнообразни неща ", споделя Деница.

Георги е приключил организация на технология на козметичните услуги, паралелно е изкарал и курс за фризьорство в същото учебно заведение. Трупа опит като се включва в плана на МОН " Ученически практики - фаза 1 ", а в този момент е ментор на възпитаници от гимназията, която е приключил. Преди да се дипломира стартира работа в село Хвойна, като притегля клиенти. След това стартира работа в звездния екип на Тихомир.

" Работя стремително по цяла седмица и изучавам мениджмънт на туризма в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ", споделя Георги.

Георги Ириков
Снимка: МОН

Обича да пътува в разнообразни страни в рядкото време, когато не е на работа. Всички имат много работа и развиват своите умения.

Снимка: МОН
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР