Ден след назначаването си, новият изпълнителен директор на Българската агенция

...
Ден след назначаването си, новият изпълнителен директор на Българската агенция
Коментари Харесай

Новият шеф на БАБХ с първи думи. Ангажиментите

Ден след назначението си, новият изпълнителен шеф на Българската организация за сигурност на храните доктор Иван Шиков взе участие в 16-ия Коледен конгрес на " Стандарт " " Да! На българската храна ", с цел да се показа пред агробизнеса и да поеме своите задължения към него.

Днес освен в качеството ми на новоназначен изпълнителен шеф на Българската организацията по сигурност на храните, само че и като ветеринарен доктор, който дълги години обратно във времето е работил в областта на Националната ветеринарно-медицинска работа, по-късно и във към този момент образуваната БАБХ, ви декларирам, че чиновниците от Агенцията сме на своя пост. Знаем своите отговорности, гоним своите отговорности, съобщи доктор Шиков.
-->
Кризите напоследък зачеставят, те не са единствено в Европа и в България. Но редом с това засегнаха и БАБХ. Затова още веднъж декларирам, че ние знаем своята отговорност и се стремим ежедневно да я изпълняваме,увери изпълнителният шеф на БАБХ.

Грижата за сигурността на храната, която доближава до нашата софра, минава през нашия надзор освен на полето, освен във фермата, освен на граничния надзорен пункт, където идват вносните храни от скотски и неживотински генезис, сподели още Иван Шиков.

БАБХ напоследък сякаш се въплъщава само и единствено с границата „ Капитан Андреево “. Криза, която няколко месеца бушува, рецесия, която е висока летва за не малко чиновници и ръководители в Агенцията, а също по този начин като цяло и предизвикателство и за Министерството на земеделието, сподели новият началник.

И увери: " Но мога да заявя, че с помощта на помощта в лицето на министър Явор Гечев и на нашия отраслов зам.-министър доцент Крум Неделков ние се борим тази рецесия на „ Капитан Андреево “, с цел да се сведе до най-малко казусът там. И мога да заявя, че имаме доста положителни триумфи в тази посока, свързани с увеличение на лабораторните проучвания, с стартиране и акредитиране на нова лаборатория, която подкрепя проучването на пробите от скотски генезис във връзка с пестициди. ".

Но постоянно съм считал, че БАБХ не е единствено „ Капитан Андреево “. БАБХ са всички тези нейни инспектори, които ежедневно са на полето, измежду растениевъдите, всички тези нейни чиновници във фермите при животновъдите, всички тези чиновници в предприятията, преработващи продукция от скотски и неживотински произпод. БАБХ извършва своите задължения ежедневно. И за мен това е поръчител за по-доброто качество на храната, която стига до нашата софра, заключи шефът на организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР